Mpact

Mpact werd opgericht in 1975 met als doel bestaande middelen, zoals auto’s en woningen, optimaler te gebruiken. Mpact biedt een hele reeks diensten aan met als prinipe “meer doen met minder”.

Wil je onze diensten en projecten ontdekken, neem dan een kijkje op : www.mpact.be

 

Carpoolen

CarpoolVia Carpool.be vind je een carpoolpartner voor je dagelijkse trajecten naar het werk, of een occasionele verplaatsing in België of naar het buitenland. Je kan ritten zoeken via de gewone website, of via de geconnecteerde carpool app van VAB en Mpact.

Wist je dat je door te carpoolen zo’n € 2.500 op jaarbasis kan besparen, en daar bovenop nog een fiscaal voordeel krijgen?   


De Minder Mobielen Centrale

mindermobielencentraleDe Minder Mobielen Centrale is vervoer voor personen die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen, aangeboden door vrijwillige chauffeurs. Op de website van de Minder Mobielen Centrale kan je nagaan of er in jouw gemeente ook een aanbod is.

 

 

 

Autodelen

HomelinkMpact is partner en oprichter van cambio autodelen. Als cambio-klant kan je een auto ontlenen in meer dan 30 Belgische steden, voor korte of langere duur.

 

 

 

 

Huisruil

HomelinkTijdens je vakantie kan je je woning tijdelijk ruilen met een gezin uit Italië, Canada, Nederland of een van de vele landen uit het internationale Homelink-netwerk. Zo geniet je van een goedkope vakantie, zonder zorgen en alle comfort.

Woningoppas

OppasWil je je woning zonder zorgen achterlaten als je op vakantie bent? Wij bieden een pool van woningoppassers aan die op je huis, tuin en eventuele huisdieren passen. Jij laat je zorgen thuis, en de oppasser geniet van een vakantie in andermans woning!

een dienst van Mpact